Café Existens lör. 26 okt + Fermenteringskurs 2 nov.

Café Existens

Lördagen den 26/10 kl 13
(i Lilla Galleriet på kkv)

Gunnar Bäck: “Tropismer: solen och tyngdkraften”

Gunnar är forskare och filosofare bosatt på Skärkäll

välkomna
Gunnar Bäck <gunnar.back@telia.com>


Fermenteringskurs i Bottna

Lördag 2 nov 10-13 Hogslätts Vänboende, i gemensamhetslokalen.

Vill du lära dig att syra grönsaker och att göra din egen kombucha?

Det finns plats för 12 deltagare.
Kostnad: 100 kr

Ta med de ekologiska grönsaker, örter, kryddor och frukter du vill fermentera. Ta med kniv, skärbräda, skalare och rivjärn. Och ta med de burkar du vill syra i. Vi har med salt, kummin och enbär. Och Kombucha SCOBYS till försäljning.

Vi går igenom mjölksyrningens grunder, lite i teorin men framförallt i praktiken.

Välkommen och lär dig hur du kan göra dina tarmbakterier glada,

hälsar
Sara och Boban
0738-088376

Anmäl dig till: trebor@riseup.net, gärna senast 28/10

Fermenteringskurs i Bottna 2 november.pdf